Optimum Logistiek helpt u graag met de realisatie van de optimale warehouse organisatie. Wij hebben onze kennis en ervaring opgenomen in een aantal praktische tools. Deze tools geven u inzicht en stellen u in staat om de juiste keuzes te maken.

WMS selectietool

Een goed functionerend Warehouse Management Systeem (WMS) is een belangrijke factor in het succes van uw warehouse organisatie. Echter is de keuze voor de juiste oplossing én organisatie in de praktijk vaak een tijdrovend en kostbaar proces. Gebruik de gratis WMS selectietool en u ontvangt vandaag nog uw shortlist.

Klik op de afbeelding voor meer details over de WMS selectietool.

Optimum Logistiek - quick scan

Is er in uw warehouse nog ruimte voor optimalisatie? Onze “Optimum Logistiek – quick scan” geeft antwoord op deze vraag middels concrete verbeteringen én geeft inzicht in de huidige logistieke organisatie.

Klik op de afbeelding voor meer details over de Optimum Logistiek - quick scan

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Onze diensten

    Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

    Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics