G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

In november 2020 zijn we bij Ploeger Logistics op zoek gegaan naar een projectmanager die een nieuwe klant in 3 maanden kon implementeren in onze warehouse operatie.

Opdracht:

 • Inrichten berichtenverkeer (EDI)
 • Opstellen en afstemmen van het operationeel manual tussen Ploeger en Klant
 • Inrichten warehouse en aansluitend transport
 • Inrichten VAS activiteiten
 • Begeleiding van de verhuizing
 • Begeleiden van de klant bij de transitie

Omdat er weinig voorbereidingstijd was, zochten we een ervaren manager die al vaker dit soort van klantimplementaties heeft gedaan. Na 3 maanden kan ik niet anders constateren dat Martijn dit project keurig binnen de tijd en inhoudelijk goed heeft opgeleverd. In de 3 maanden dat ik met Martijn heb samengewerkt, heb ik hem leren kennen als iemand die dit project rustig en consistent aanpakt. De juiste focus heeft op wat belangrijk is. Het projectteam bij elkaar houdt en op lastige momenten de juiste sturing geeft aan het implementatie proces, zowel intern als extern. Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business. Bij een nieuwe klantimplementatie laat ik hem graag weer aansluiten.

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Highlight 1

  Onze diensten

  Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

  Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics