Optimum Logistiek

Optimum Logistiek is een adviesbureau die organisaties helpt bij het ontwerpen en continu verbeteren van de logistieke organisatie. Op die wijze, dat de logistiek een grote bijdrage levert aan de realisatie van de strategische organisatie doelstellingen. Dit gaat verder dan het schrijven van een adviesrapport. Optimum Logistiek helpt ook bij de realisatie van deze adviezen. Hierbij past Optimum Logistiek de aanpak en methodiek aan op de behoefte vanuit het vraagstuk en de organisatie.

Optimum Logistiek is een initiatief van Martijn Scholtes. Martijn is een gedreven warehouse management professional met veel kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk in de wereld van logistiek. Sinds 2005 realiseert Martijn projecten in de rol van adviseur en projectmanager op het snijvlak van logistiek, bedrijfskunde en IT. Deze combinatie van ervaring en expertise zorgt ervoor dat de organisatie brede belangen worden behartigt binnen projecten. Deze projecten kunnen variëren van het vertalen van een organisatiestrategie naar een project of programma, het optimaliseren van processen en systemen tot het ontwerpen van een (data gedreven) besturingsmodel of dashboard. Deze projecten zijn veelal gerealiseerd binnen de branches; industrie, groothandels, (logistiek) dienstverleners en retail.

Martijn heeft deze projecten gerealiseerd zowel vanuit de rol als klant als leverancier, waardoor de belangen en werkwijzen hem vanuit beide perspectieven bekend zijn.

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Onze diensten

    Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

    Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics