Ploeger Logistics maakt vliegende start met dienstverlening voor grote opdrachtgever in foodretail

De logistiek dienstverlener, Ploeger Logistics uit Harderwijk heeft met BrandM een nieuwe opdrachtgever (circa 6.000 pallets voorraad) aan haar klantportfolio toegevoegd. Ploeger Logistics is kortgeleden gestart met het verzorgen van de logistieke operatie, bestaande uit de activiteiten; Warehouse, Value Added Logistics (VAL) en Transport naar retailers in de Benelux.

Optimum Logistiek heeft het projectmanagement uitgevoerd voor deze succesvolle implementatie. Voor de logistiek dienstverlener is dit een belangrijk project, gezien de bijdrage aan de strategische focus, strakke deadlines en de mogelijkheid om het projectmatig werken in haar organisatie verder te professionaliseren. Dit project bestond o.a. uit het analyseren van data, processen ontwerpen, WMS / TMS configuratie, EDI interfacing, organiseren verhuizing, opzetten organisatie en aanschaf van equipment.

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Onze diensten

    Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

    Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics