In de studio tijdens de WMS dag

Dinsdag 20 april was de (virtuele) WMS-dag. Deze dag was ik in de studio uitgenodigd voor een gesprek met Heres Stad en Annemarie Brüning. Samen blikten we terug op wat mij deze editie van de WMS dag was opgevallen. Daarnaast vertelde ik meer over mijn ervaringen met de implementatie van data driven besluitvorming op basis van 'de schat aan data' wat een WMS genereert.

17 jaar geleden was mijn eerste bezoek aan de WMS-dag. Destijds een zeer nuttige dag om mij te oriënteren op de WMS markt voor mijn eerste selectie traject. Inmiddels ben ik als zelfstandig Business Consultant (Optimum Logistiek) werkzaam en heb vele WMS selectie, implementatie en optimalisatie trajecten mogen realiseren en sluit ik als WMS expert aan in de studio op de WMS-dag. I love my job!

Heb je deze sessie gemist? Hier vind je de volledige video: https://lnkd.in/gNPWcTn

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Onze diensten

    Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

    Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics