WMS implementatie 3PL

In opdracht van een vooraanstaand logistiek dienstverlener gaan we van start met de implementatie van een intelligent Warehouse Management Systeem.

Het nieuwe WMS met uitgebreide functionaliteiten moet de logistiek dienstverlener in staat stellen om haar dienstverlening verder uit te bouwen. Zo maakt het systeem het mogelijk om snel te anticiperen op de veranderende vragen uit de markt, zoals de behoefte aan flexibiliteit en maatwerk. 

De complexe warehouse processen worden zo efficiënt mogelijk gestuurd door het WMS. De processen worden volledig transparant en alle activiteiten worden minutieus gelogd. Dit biedt enorme kansen om Business Intelligence in te zetten, bijvoorbeeld in de vorm van; KPI dashboards, rapportages, data analyses of scenario planning.

Top 10 meest gelezen artikel op Logistiek.nl

Gaaf om te lezen dat mijn expertartikel ‘WMS-data omzetten naar bruikbare info vereist focus en investering’ op&nbs...

Lees meer

We zijn live met de 'StemWijzer' voor WMS selectie!

Nu te lezen op Logistiek.nl een expert artikel over WMS selectie met diverse tips en tricks. Een mooie aanvulling op ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Onze diensten

    Optimum Logistiek helpt u graag bij de realisatie van úw optimale warehouse organisatie. Wij bieden advies en projectmanagement vanuit een aantal diensten. Lees hier meer over onze diensten...

    Lees meer
M. Knol, CFO

"Martijn is een professionele projectmanager en waardig sparringpartner op het gebied van warehousing. Binnen zijn team weet..."

M. Knol, CFO
G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics

"Martijn was voor mij de ideale projectmanager, waardoor ik mij kon focussen op de dagelijkse business."

G. Mulder, Business Unit Manager Warehouse and Logistics